5 Mayıs 2014 Pazartesi

Grafik Tasarım Kursu

Grafik tasarım kursunda; mizanpaj, tipografi ve estetik kaygı ile yolculuğa çıkacaksınız. Bu yolda gözlemlerinize dayalı pek çok edinim kazanacaksınız. Ancak elbette bilgisayar programlarına da hakimiyet kazanmak durumundasınız. Adobe Photoshop programı ile ulusal ve uluslararası platformlara iki boyutlu ya da üç boyutlu tasarım ve modellemeler yaparak, yaratıcılık sınırlarını zorlayabilmelisiniz. Çarpıcı görseller üretmek için yeni ve güçlü programların niteliklerine dair tüm bilgileri edinmiş olmalısınız.
Grafik kursunda Adobe İllustrator programı üzerinden vektörel çalışmalar yapmayı ticari ürünler üretmek için kesinlikle öğrenmelisiniz. Kartvizitten tutun da kurumsal kimlik rehberine kadar pek çok çalışmanıza temel görevi görecektir.
Grafikerlik kursunda Coreldraw ile kartvizit, logo, antetli takımı gibi kurumsal çalışmalar yapmak farklı bazı firmalara da iş başvurusu yapabilmeyi beraberinde getirebilecektir. Sonuçta piyasada aynı işler için birbirinden farklı çalışan ve farklı programlarla iş yapan yüzlerce kurum var.
Grafik tasarım kursunda Adobe Indesign programını öğrenmek de oldukça önemlidir. Dergicilik ve masaüstü yayıncılık platformları için artık eski bir çok program terk edilmekte ve bu konuda tahta Adobe Indesign oturmaktadır. 
Grafik kursu eğitimi alan kişiler genelde sektörel tasarım yapan ajanslarda, matbaalarda, gazetelerde, çalışma imkanı bulabilirler. Freelance olarak piyasaya bağımsız iş üretebilirler.
Grafikerlik mesleği ile ilgili piyasada eğitim veren bir çok firma mevcut. Bunlardan birisi de size önereceğimiz ArıBilgi Bilişim Teknolojileri Akademisidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder